'Bel ons: 030-6590150'

Kraamzorg

Kraamzorg zorgverzekeraars
Onder gecontracteerde zorgverzekeraars kunt u per zorgverzekeraar zien wat de afhandeling van een zorg is, de voorwaarden die hierbij horen en wat onze tarieven zijn. Dit doet u door op de desbetreffende zorgverzekeraar te klikken.

Gecontracteerde zorgverzekeraars

Kraamzorg instellingen 
De kraamzorg instellingen zijn onderverdeeld per provincie. Als u op een provincie hieronder klikt, ziet u alle kraaminstellingen in die provincie waarmee wij contracten hebben afgesloten.

Kraamzorg aanmelding
Verzekerden kunnen zich bij Zorg voor U vervoegen voor nadere informatie over de aanmeldingsprocedures, mogelijke aanbieders in de woonregio, polisvoorwaarden, klachten e.d. Voor contactgegevens klik op de hier onderstaande link:
Naar contact-pagina

Ook kunnen verzekerden zich bij Zorg voor U telefonisch of via e-mail aanmelden. Voor een aanmelding via de mail, kunt u mailen naar aanmelding@zorg-voor-u.nl.

Contact

Postadres
Postbus 109, 3990DC, Houten
Bezoekadres
De molen 77, 3995AW, Houten
Tel: 030-6590150
Fax: 030-6590755
Website: www.zorg-voor-u.nl
Email: aanmelding@zorg-voor-u.nl

Zorg voor U

Zorg voor U is een landelijk werkende organisatie die bemiddelt in thuiszorg tussen (zorg) verzekering, zorginstellingen en cliënten. Zorg voor U verleent tevens ondersteunende diensten aan zorginstellingen en/of ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel). Zorg voor U is de verbindingsschakel tussen (zorg) verzekeraars en zorgaanbieders.